Allround vakwerk door GRS Gevelreiniging Service uw allround vakman

metaal stralen - ander werk

GRS Allround Vakwerk is naast dé gevelspecialist thuis in een breed segment van allround vakwerk! Zowel in de bouw als reiniging zijn de vakmensen van GRS in staat vakwerk in Friesland en Groningen van u aan te nemen. Gevelreiniging Service is een allround bedrijf uit centraal Friesland dat veel meer biedt dan alleen gevelreiniging, gevelbehoud en gevelherstel. Zo zijn wij ook in te zetten bij het reinigen van terrassen, boten en schepen, stralen we meubels, kunnen we hout en metaal stralen, en zijn we tevens in te zetten voor uw aanbouw of afbouw.

 

Allround Vakwerk GRS Gevelreiniging Service uw allround vakman

Allround vakwerk GRS Gevelreiniging Service uw allround vakman in bouw, onderhoud en renovatie

Boten stralen is vakwerk

Als u uw boot wilt voorzien van een nieuwe verflaag is het belangrijk dat de oude verflaag en eventuele roestplekken zorgvuldig worden verwijderd. Dit kan door de boot te laten stralen, zodat er een oppervlakte ontstaat dat klaar is voor de optimale hechting van de verf. Bij Gevelreiniging Service stralen we zowel nieuwe boten die nog voorzien moeten worden van hun eerste verflaag, als ook oudere boten en schepen. Bij het stralen wordt er onder hoge druk een straalmiddel aangebracht op de boot. Door dit straalmiddel wordt roest verwijderd en ontstaat er een oppervlakte dat klaar is om geverfd te worden. Boten stralen is een specialistische klus, die het best uitgevoerd kan worden door een vakman.

Meubels stralen

Kunt u maar geen afstand doen van die oude houten stoel of die statige servieskast, maar bent u wel uitgekeken op de kleur van het meubel? Een goed moment om na te denken over het stralen van uw meubel. Meubels stralen is dé manier om oude meubels een nieuw leven te geven. Door meubels te laten stralen heeft u in een relatief kort tijdsbestek het meubel ontdaan van oude lakresten en verf en kunt u aan de slag om de meubels een tweede leven te geven.

Hout en metaal gritstralen

Voor wie oude verfresten of laklagen van houten of metalen objecten – zoals bijvoorbeeld hekwerken, deuren of een container – wil verwijderen is gritstralen vaak een goede keuze. Ook als het gaat om kleine onderdelen past Gevelreiniging Service vaak gritstralen als methode toe. Door de objecten te gritstralen worden oude resten verwijderd en ontstaat er een nieuwe laag waar verf in het vervolg nog beter aan hecht. Metaal stralen is een klus die vakkundigheid vereist. Gevelreiniging Service kan zowel grote als kleinere objecten gritstralen.

Terrasreiniging

Terrassen worden het hele jaar door blootgesteld aan de elementen. Bladeren en onkruid vormen de grootste vervuilers, maar ook regen en sneeuw brengt een hoop viezigheid met zich mee. Naast dat een vuil terras niet uitnodigt om er te gaan zitten kan het ook nog eens gevaarlijk zijn door gladheid. Het is daarom verstandig om jaarlijks uw terras te laten reinigen, met name na de winterperiode. Gevel Reiniging Service biedt terrasreiniging op milieuvriendelijke wijze. Daarnaast bieden wij ook bescherming van uw terras. Een goede nabehandeling werkt preventief tegen de opname van vuil.

Allround aanbouw verbouw afbouw en nieuwbouw

U wilt uw bouwproces in Friesland of Groningen uit handen geven aan allround vakmannen? Gevelreiniging Service kan u bij alle werkzaamheden begeleiden en het werk van u aannemen. Voor zowel aanbouw, verbouw, afbouw als nieuwbouw biedt Gevelreiniging Service complete oplossingen. Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op voor een afspraak en een passende offerte.

Vraag meteen meer een offerte aan voor overig werk

Offerteformulier