Divers Gevelwerk door GRS Gevelreiniging Service dé gevelspecialist

 

Bij GRS Divers Gevelwerk Divers-gevelwerkkunt u naast gevelreiniging, gevelrenovatie en gevelbehoud ook terecht voor ander divers gevelwerk. GRS verstaat onder divers gevelwerk alles wat aan de buiten zijde van uw huis of bedrijfspand te doen valt. Wat dacht u bijvoorbeeld van het reinigen van uw zonnepanelen? Wist u dat uw zonnepanelen tijdig gereinigd dienen te worden, omdat ze anders minder rendement opleveren? Ook kunt u bij Gevelreiniging Service terecht voor het reinigen van uw daken en goten of voor voegwerk van uw nieuwbouw of aanbouw project. GRS zorgt er voor dat uw kostbaar bezit weer gaat stralen!

 

GRS Divers Gevelwerk - GRS Gevelreiniging Service dé Gevelspecialist van Friesland en Groningen

GRS Divers Gevelwerk – GRS Gevelreiniging Service aan het werk met diverse gevelwerkzaamheden

Zonnepanelen reinigen en voorzien van nanocoating

Zonnepanelen worden vanwege hun ligging op het dak blootgesteld aan alle weersomstandigheden waar we in Nederland mee te krijgen hebben. Door sneeuw en regen worden uw zonnepanelen snel vuil. Ook bladeren, vogelpoep en ander vuil zorgen ervoor dat het rendement van uw zonnepaneel afneemt. Om dit te keren is het verstandig de zonnepanelen eens of meerdere keren per jaar te laten reinigen. Zonnepanelen zijn namelijk niet simpelweg met water af te nemen, maar moeten worden gereinigd met ontkalkt (osmose-)water. Om te voorkomen dat de zonnepanelen weer snel vuil worden is het mogelijk deze te voorzien van nanocoating. Nanocoating hecht aan de ondergrond en zorgt ervoor dat regen snel wegspoelt van het paneel.

Dakreiniging en dakbehoud

Algen, mos en andere soorten vuil geven uw dak een onverzorgde uitstraling. Gevelreiniging Service is specialist in het reinigen van daken en het beschermen van verschillende soorten dakbedekking. U kunt uw dak laten reinigen, maar tevens ook laten beschermen tegen weersinvloeden en vervuiling.

Gotenreiniging en herstel

Bladeren en takken in de dakgoot kunnen voor grote problemen zorgen. Hemelwater dat niet goed afgevoerd kan worden kan de oorzaak zijn van lekkages. Jaarlijks de dakgoten laten reinigen en laten controleren op mankementen kan een hoop ellende voorkomen. Wanneer er beschadigingen in de dakgoten zitten is het vaak mogelijk om deze te laten herstellen. Vervanging is niet altijd noodzakelijk. Gevelreiniging Service biedt u altijd een passend advies.

Nieuwbouw voegwerk

De werkzaamheden van Gevelreiniging Service bestaat voor het merendeel uit het reinigen, herstellen en vervangen van voegwerk, maar ook voor het voegwerk van nieuwbouwprojecten kunt u bij ons terecht.
Het voegwerk van een nieuwbouwwoning bepaalt voor een groot deel het aangezicht. Naast de stenen is het metselwerk dé blikvanger van uw woning. U kunt kiezen voor verschillende soorten en kleuren voegwerk. Het type en kleur voegwerk wordt in samenspraak met u bepaald.

Vraag een offerte aan voor divers gevelwerk

Offerteformulier