Gevelbehoud door GRS Gevelreiniging Service dé gevelspecialist

 

GRS Gevelbehoud door dé gevelspecialist van Friesland en Groningen zorgt dat uw huis of bedrijfspand nog meer uitstraling krijgt en belangrijker nog; duurzaam behouden blijft. Het belang van gevelbehoud begrijpt GRS Gevelreiniging Service maar al te goed! Onze jaren lange ervaring weet de kracht van weersinvloeden op us bezit. GRS Gevelbehoud zorgt ervoor dat het hele plaatje compleet wordt. We reinigen dus niet alleen maar uw muur, maar zorgen er ook voor dat uw muur zolang mogelijk behouden, schoon en mooi blijft. Impregneren, uw gevel voorzien van gevelbekleding, het plaatsen van kunststof kozijnen of muurafdekkers; voor gevelbehoud staat GRS Gevelreiniging Service voor u klaar! GRS is thuis in de aanverwante producten en toegepaste technieken, wij adviseren u graag goed.

 

Impregneren

Gevelbehoud - impregneren

Impregneren zorgt voor behoud van uw gevel

Wanneer u uw muur hebt laten reinigen doet u er erg verstandig aan om deze tevens te laten impregneren. In Nederland zijn veel bouwwerken gemaakt van mineralen zoals baksteen, natuursteen en beton. De poreuze structuur van deze bouwmaterialen maakt dat het materiaal vrij veel vocht opneemt. Doordat de muur vocht opneemt worden veel minerale ondergronden aangetast. Als u uw muur hebt laten reinigen is het verstandig deze ook te laten impregneren, zodat deze voor langere tijd beschermd blijft tegen vochtopname en dus aantasting. Voor het impregneren van buitenmuren maakt Gevel Reiniging Service gebruik van een milieuvriendelijk en reukarm middel. Dit middel is onschadelijk voor het milieu en de mens. Het impregneermiddel heeft een zeer lange levensduur doordat het een chemische verbinding maakt met het materiaal van de muur. Daarnaast is het middel waarmee wordt geïmpregneerd alkali- en UV-bestendig. Het is een ademend middel, dat voor 95% damp doorlaat. GRS Gevelreiniging Service geeft tien jaar garantie op impregneerwerkzaamheden.

Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen hebben veel voordelen ten opzichte van houten en aluminium kozijnen. In aanschaf zijn de kozijnen goedkoper, maar daarnaast kennen kunststof kozijnen nog een groot aantal voordelen. Zo zijn de kozijnen onderhoudsarm, gaan ze minimaal vijftig jaar mee, hebben de kozijnen een isolerende werking, zijn ze bestand tegen alle weersomstandigheden en bieden bovendien een goede bescherming tegen inbraak. Daarnaast komt het hebben van kunststof kozijnen de waardebepaling van uw pand ten goede. Kunststof kozijnen bieden eigenlijk geen nadelen meer. Vroeger werd nog wel eens het uiterlijk als nadeel gezien, maar het design van kunststof kozijnen is zodanig verbeterd dat er optisch bijna geen verschil meer is met houten kozijnen. Voor het plaatsen van nieuwe kunststof kozijnen is het belangrijk om te weten dat dit werk het best door een specialist gedaan kan worden. Het plaatsen van een kozijn is vakwerk en vereist belangrijke precisie. Gevel Reiniging Service kan dit werk voor u verzorgen.

Muurafdekkers

De naam zegt het eigenlijk al: muurafdekkers zijn platen van hoogwaardig natuursteen die een muur, borstwering of kopgevel afdekken. Als finishing touch is het zeker de moeite waard om muurafdekkers te gebruiken. Deze afdekkers zorgen niet alleen voor een optisch mooier resultaat, maar ook voor bescherming tegen zon, regen en vocht. De levensduur van uw muur wordt op die manier een stuk langer. U kunt een muurafdekker dus zien als een extra beschermlaag. Dankzij het mooie uiterlijk van de muurafdekkers en de extra bescherming die de afdekkers bieden aan uw muur zal de waarde van uw pand stijgen. Ook voor bijvoorbeeld tuinmuren zijn muurafdekkers goed te gebruiken. Voor de aanleg van muurafdekkers is Gevel Reiniging Service een betrouwbare partner.

Gevelbekleding

De gevel is het visitekaartje van uw woning of bedrijfspand en bepaalt voor een groot deel de waarde van uw pand. Daar mag dus best wat tijd en aandacht aan worden besteed. Met de juiste gevelbekleding zorgt u ervoor dat uw pand de uitstraling heeft die het verdient en die u wenst voor uw pand. Er zijn veel verschillende soorten gevelbekleding op de markt. Hoe weet u nou precies welke soort gevelbekleding past bij uw pand? Kiest u voor een onderhoudsarme bekleding of toch liever een bekleding van hout? Gevel Reiniging Service kan u voorzien van een goed advies over welk type gevelbekleding het beste past bij uw pand.

Vraag direct een offerte aan voor behoud van uw gevel

Offerteformulier